image

Welke voetbaluitrusting kiezen (Voetbalclub)

Ons advies over het kiezen van de juiste voetbaluitrusting (voetbalclub)

Voetballers, coaches en fitness trainers, vaak heb je niet genoeg geld om je spelers te voorzien van kwaliteitsuitrusting om ze te helpen vooruitgang te boeken in hun favoriete sport.

Je spelers presteren niet optimaal op het veld en je ziet niet hoe je hun technieken kunt verbeteren en doelpunten kunt maken...

Dus besluit je om je visie te veranderen, om te doen wat nodig is om het budget van je vereniging en lokale overheden te krijgen... Je rust jezelf uit met kwaliteitsvolle sportuitrusting, die je spelers waardig is en tegen de beste prijs .

Als dank voor je inzet en investering zijn je spelers erop gebrand om uit te blinken op het veld, en de eerste resultaten worden al snel zichtbaar: je wint je wedstrijden en steelt de overwinning van de tegenstander.

Het lijdt geen twijfel dat je uitrusting nodig hebt die net zo goed presteert als je trainingen en die je team naar de overwinning kan leiden. Gun jezelf de kwaliteit die je verdient met de beste uitrusting op de markt.

Hier zijn onze hoofdzaken.

Voetbaluitrusting voor amateurclubs

Hoe zou het zijn om onze favoriete sport voor je spelers te spelen zonder het essentiële element dat het voetbaldoel is! Uiteraard kan een gebrek aan geld een belemmering zijn om te investeren in voetbaldoelen. Maar maak je geen zorgen, Netsportique is er om je kwaliteitsvoetbaldoelen te bieden tegen de beste prijzen op de markt, of het nu voor competitie of training is.

Welke voetbaluitrusting heb je nodig voor de competitie?

Voor de competitie kies je voor de categorie "11-a-side voetbaldoelen " met ons" Stadionvoetbaldoel ", dat solide, stevig en duurzaam is en voldoet aan wedstrijdnormen.

Hoe uit te rusten voor training?

Voor de trainingen van je spelers is een aluminium 8-a-side voetbaldoel de beste oplossing, omdat je het kunt vervoeren wanneer je maar wilt. Dit betekent dat je je doel overal op je velden kunt vervoeren, tot groot genoegen van zowel keepers als spelers.

Verwaarloos de kwaliteit van het net voor je doel niet, want niets is vervelender dan een net dat afbrokkelt of waar gaten in zitten. Netsportique biedt je een breed assortiment netten, de ene nog steviger dan de andere, met UV-bescherming! Zodat je spelers zich uitstekend kunnen vermaken in hun zoektocht naar progressie.

In de wereld van het amateurvoetbal moet je als coach soms het gebrek aan spelers op trainingen opvangen vanwege hun professionele verplichtingen . Daarom biedt Netsportique solide aluminium Powershot minidoeltjes waarmee je zelfs met een beperkt aantal spelers kwaliteitstrainingen kunt geven. Intensiteit, striktheid en natuurlijk een beetje ravotten zijn de sleutelwoorden tijdens deze kleinschalige spelletjes!

Welke uitrusting heb je nodig om binnen te spelen?

Als je het geluk hebt dat je een sporthal hebt waar je in de winter Futsal kunt spelen, of als je gewoon voor je spelers zorgt wanneer de temperaturen onder nul liggen en de velden onbegaanbaar zijn, is het een goed idee om voor onze 5-a-side stalen Futsal doelen te kiezen. Hiermee houd je je spitsen op doel!

Welke uitrusting moet je kiezen als aanvulling op je training?

Om je spelers een kwaliteitstraining te geven en ze te helpen de beste vooruitgang te boeken, bieden we je een complete trainingsset met verschillende producten tegen de scherpste prijs. In deze kit vind je essentiële voetbaluitrusting voor een breed scala aan oefeningen, waaronder :

  • 24 kegels

  • 2 x 4-meter behendigheidsladders

  • 4 x 23 centimeter horden

  • 1 reactiebal

  • 1 snelheidsharnas

  • 1 snelheidsparachute

Daarnaast hebben we een breed scala aan accessoires op voorraad, zoals :

  • Hoepels om aan coördinatie te werken

  • Schietwanden om aan je voetbaldoelen te bevestigen om de nauwkeurigheid op een leuke manier te verbeteren

  • Tactische panelen om ervoor te zorgen dat je strategie duidelijk wordt begrepen door je spelers en zelfs het fluitje van de scheidsrechter, zonder wie een wedstrijd niet kan plaatsvinden.

Als je wilt dat je stadion er geweldig uitziet en comfort biedt aan je spelers en het bezoekende team tijdens je wedstrijden, kies dan voor onze promotionele 4-persoons dug-out. Om het pakket compleet te maken, kun je ook scheidsrechtersvlaggen en hoekpalen van hoge kwaliteit bestellen.

Zoveel producten voor een compleet aanbod, relevant voor je amateurclub en tegen een extreem scherpe prijs, wacht niet langer!

Voetbaluitrusting voor professionele clubs

Voetbaldoelspecialist Netsportique voorziet graag in uw professionele behoeften. Een professionele club heeft dagelijks een groot aantal medewerkers in dienst, die recht hebben op de beste uitrusting om kwaliteitswerk te leveren.

Professioneel voetbaldoel

We zijn er zeker van dat we je een product kunnen bieden dat absoluut essentieel voor je is, omdat het een concentraat van innovatie is dat je in staat stelt om zowel in competitieverband als tijdens trainingen te spelen. We hebben het natuurlijk over ons "Self-ballasted transportable 11-a-side voetbaldoel ". Het is het sterkste, meest robuuste doel dat we hebben, en dankzij de geïntegreerde wielen en ballast is het extreem gemakkelijk te vervoeren. Je kunt je doel dus neerzetten waar je maar wilt zonder moe te worden.

Omdat het de prestaties van je spelers zijn die je club doen groeien, is het absoluut essentieel dat ze met kwaliteitsvolle sportuitrusting kunnen werken.

Accessoires voor het oefenen van schoten

Daarom kun je met onze Powapass of Premium automatische ballenwerper je aanvallers een ongeëvenaard gevoel voor doel geven, je verdedigers hun vaardigheid om de baan van de bal te lezen verbeteren en je keepers zonder onderbrekingen laten werken. De opeenvolgende programmering van schoten op de gewenste snelheid betekent dat je kunt werken aan een breed scala aan verschillende oefeningen! Het ideale product voor jou!

Je kunt zelfs de PRO-schietmuur toevoegen die je aan je doel kunt bevestigen, een essentieel accessoire om je mikvaardigheden te oefenen.

We weten ook hoe belangrijk set-pieces zijn in een voetbalwedstrijd op topniveau, omdat ze gesloten wedstrijden kunnen ontsluiten en je team de overwinning kunnen bezorgen. Om ervoor te zorgen dat je meest behendige spelers uitblinken in set-pieces, kies je voor de professionele mannequins, die de muur van verdedigers nabootsen die je in een wedstrijd tegenkomt.

Optioneel: Je kunt ook de transportkar bestellen voor eenvoudig transport, zodat geen enkel gebied rond het strafschopgebied een geheim blijft voor je voetbalkunstenaars.

Rust je voetbalvelden met zorg uit

De faciliteiten rond je trainingsvelden en je hoofdveld vertegenwoordigen het imago en het aanzien van de club. We kunnen een touch shelter op maat voor je maken. Dit zijn anti-UV-shelters, waardoor ze duurzaam en vooral heel esthetisch zijn.

Natuurlijk kunnen we je ook meer gangbare trainingsaccessoires leveren, zoals :

Uitrusting voor de fysieke voorbereiding van spelers

We weten dateen voetballer niet kan overleven in de zware competitie van de professionele wereld zonder ijzersterke explosiviteit en spierspanning. Dit is wat je spelers uithoudingsvermogen, ontspanning en snelheid geeft. We kunnen je een breed scala aan fitness-/musculatieproducten bieden om de lichamen van je atleten vorm te geven.

Met deze kwaliteitsvoetbaluitrusting en sportaccessoires in het algemeen kun je jezelf duidelijk positioneren als een van de meest technische en fysieke teams in de competitie en staat de deur naar de overwinning wijd open.

Voetbaluitrusting per leeftijdscategorie of aantal spelers

De spelregels in de jeugdcategorieën leggen regelgevende normen op wat betreft de grootte van voetbaldoelpalen. Maak je geen zorgen, wij hebben alle producten die je nodig hebt. We hebben verschillende doelen in afmetingen die passen bij je jonge spelers:

Al je voetballers in de dop zullen hun favoriete sport met passie kunnen beoefenen!

We kunnen je een breed assortiment chasubles in verschillende kleuren leveren voor je jonge spelers, die je natuurlijk voor de training kunt gebruiken, maar ook voor wedstrijden als je geen set shirts voor de kleintjes hebt.

Welke trainingsaccessoires moet je kiezen voor je jonge spelers?

Voortraining wordt vaak verwaarloosd ten gunste van clubtenues, maar wij denken dat dat een vergissing is! Jongeren zijn de toekomst en je moet je op hen richten als je de toekomst van je club op de lange termijn wilt waarborgen en er een toonaangevende club in je regio van wilt maken. Daarom zet Netsportique zich in om u te voorzien van voetbaltrainingsaccessoires van topkwaliteit voor uw jonge voetballers, tegen de beste prijzen maar ook en vooral aangepast aan hun grootte, morfologie en psychomotoriek. De volgende producten getuigen hiervan:

  • Genummerde kegels om de instructies van de coach beter te kunnen zien en begrijpen.

  • Gekleurdevloermarkeringen om gebieden duidelijk af te bakenen.

  • Kleinehorden, hoepels en loopladders aangepast aan hun grootte.

  • Zachte horden waar kinderen zich niet aan kunnen bezeren als ze vallen.

  • Indoor trainingsset om hun training en vooruitgang in de winter voort te zetten.

  • Precisie schietmuren geschikt voor alle maten doelen om de nauwkeurigheid en het schieten te verbeteren.

  • Een assortiment draagtassen voor onder andere je doelen en ballen, want het is belangrijk voor coaches en oudervrijwilligers om georganiseerd te zijn tijdens trainingen en wedstrijden.

Met al deze sportuitrusting optimaliseer je de vooruitgang en het leerproces van je jonge voetballers op de best mogelijke manier.

Voetbaluitrusting per niveau

We hebben een breed assortiment van allerlei soorten sportuitrusting, aangepast aan de verschillende spelniveaus van onze klanten. We beweren niet dat we alleen de topspelers willen uitrusten, we willen dat elke voetballer kan vinden wat hij nodig heeft en zijn eigen weg naar vooruitgang kan volgen dankzij onze producten. Daarom bieden we een breed scala aan producten voor drie verschillende spelniveaus:

  • Daaronder vind je verschillende reboundnetten om aan je reactievermogen en techniek te werken.

  • We hebben ook verschillende soorten behendigheidsladders en innovatieve hindernissen om je coördinatie en alertheid te verbeteren.

  • Natuurlijk is er voor elk wat wils met ons brede assortiment voetbaldoelen en de bijbehorende precisieschietmuren. En je kunt ze zelfs combineren met verschillende soorten dummy's om te werken aan je nauwkeurigheid in stilstaande situaties.

Hieronder staan drie 'typische' pakketten voor drie zeer verschillende oefenniveaus

Intermediair niveau : het pakket voor de beginnende speler

Gevorderd niveau : Het pakket voor de competitieve speler

Expert niveau : het pakket van de beginnende speler in kracht

We hopen dat je vindt wat je zoekt in onzeNetsportique sportartikelen advies en suggesties! Of je nu een coach, speler of familie bent, onze producten zijn op maat gemaakt voor jou. We weten wat je nodig hebt en we doen er alles aan om je te voorzien van producten van topkwaliteit, op maat gemaakt entegen de beste prijzen op de markt!

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.