image

Tuinvoetbal doel: vergelijking

Wil je je kinderen of kleinkinderen een plezier doen? Of het nu is om thuis te trainen of om je jonge voetballers en hun vrienden te vermaken, een voetbaldoel in de tuin is het ideale accessoire: eenvoudig te monteren, praktisch en leuk, dit type kooi is perfect geschikt om thuis buiten te voetballen. Hoe kies je de juiste maat en het juiste materiaal? Hier is een gids om je te helpen kiezen. Laten we de verschillende modellen minivoetbaldoeltjes voor in de tuin vergelijken.

Opvouwbaar (90 x 60 cm), verplaatsbaar minivoetbaldoel voor in de tuin

Opvouwbaar betekent vervoerbaar. Als je een voetbalfan bent die thuis of op vakantie een wedstrijdje wil spelen met vrienden of de kinderen penalty's wil laten nemen, kies dan voor het opvouwbare tuinvoetbaldoel.

Zijn grootste voordeel:

Hetduurt minder dan een minuut om op te zetten - of af te breken - en te beginnen met een potje buitenvoetbal.

Of het nu voor jou is of voor je kinderen, dit draagbare voetbaldoel belooft onvergetelijke speelsessies in je tuin.

Op welke ondergrond kan het opvouwbare tuinvoetbaldoel geplaatst worden?

Zand, asfalt, gras, kunstgras... Het maakt niet uit. Het maakt niet uit. Eenmaal in elkaar gezet, kun je dit doel overal neerzetten. Als je op een zachte ondergrond speelt (gras, zand, enz.), garanderen de ankers die bij dit accessoire worden geleverd een optimale ondersteuning, zelfs bij krachtige schoten.

Voetbaldoel voor kinderen van 3 tot 12 jaar (2,4 x 1,50 m)

Houdt je kind van voetballen? Het kinderdoel is een must-have voor in de tuin. Dit doel is gemakkelijk in elkaar te zetten en is vooral bedoeld voor jonge voetballers (3 tot 6 jaar) die klaar zijn om hun eerste schoten te lossen. Het kan echter ook gebruikt worden door oudere kinderen (van 6 tot 12 jaar) die aan hun nauwkeurigheid voor het doel willen werken.

Ditstevige en slijtvaste tuinvoetbaldoel en het verankeringssysteem garanderen een stevige grip zodat je zorgeloos kunt genieten van buitenactiviteiten.

Het duurt slechts 5 minuten om dit kindervoetbaldoel op te zetten en af te breken. De PVC buizen (1 jaar garantie) klikken in elkaar voor een snelle en veilige installatie.

Bonus:

Je kinderen kunnen hun beste schot in de bodem van deze kooien stoppen om de wedstrijd of hun doeltrap te verlevendigen, deze blijven staan.

Vind het kindervoetbaldoel (2,4 x 1,50 m) in onze online winkel tegen de beste prijs.

Recreatieve en outdoor voetbaldoelen voor kinderen (1,2 x 0,8 m)

Voor jonge voetballers die moeten werken aan het vangen van de bal, nauwkeurigheid en de kwaliteit van schoten en passes, is dit kleine tuinvoetbaldoel perfect. Lichtgewicht en inklapbaar, je kunt dit doel overal mee naartoe nemen en voetballen met vrienden of kinderen wanneer je maar wilt.

Dit doel is net zo geschikt voor kleine tuinen als voor grote tuinen.

Het voordeel:

Het wordt compleet geleverd met :

  • net
  • bevestigingen om het net op te hangen
  • ankers om het te stabiliseren

Kies voor kwaliteitsmateriaal: het merk Powershot, in samenwerking met Franck Leboeuf

Zoals alle doelen van Netsportique voldoet deze leuke kooi voor kinderen aan de Europese normen.

Wacht dus niet langer om je kind thuis te laten voetballen, maar kies voor dit kleine, zeer bestendige voetbaldoel dat sinds 2009 door onze sportexperts is ontwikkeld in samenwerking met Franck Leboeuf, wereldkampioen van 1998.

Bij Netsportique draait alles om kennis van het veld, knowhow en luisteren, zodat we je jonge sporters de beste voetbaluitrusting kunnen bieden.

Voetbaldoel voor in de tuin (1,8 x 1,2 m): voor kinderen van 6 tot 14 jaar

Ditlichtgewicht en stabiele tuinvoetbaldoel biedt de ultieme buitenspeelervaring voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

Shoot-outs, wedstrijden (3 vs 3 tot 6 vs 6 ideaal), vrije trappen oefenen... Met deze kooi, vergezeld van kegels, kun je een ideaal minivoetbalveld opzetten voor je kinderen en hun vriendjes.

Bonus:

Net als het kindervoetbaldoel (2,4 x 1,5 m) is dit accessoire supergemakkelijk en super snel op te zetten of af te breken: 5 minuten, niet meer!

Je jonge voetballer zal dolblij zijn met een nieuw kindervoetbaldoel- hier zijn de minimodellen die je niet wilt missen! De meest praktische zijn echter de minidoeltjes voor in de tuin!

Bekijk al onze voetbal koopgidsen voor meer geschikt materiaal.

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.