image

Opblaasbare mannequins voor uw trainingssessies

Nog steeds op zoek naar originele ideeën voor je voetbaltraining? Zoek niet langer, wij hebben precies wat je nodig hebt! Hier bij Netsportique hebben we het materiaal waarmee je je trainingen urenlang kunt opfleuren: onze opblaasbare voetbalpoppen ! Hier zijn een paar ideeën over hoe je het nieuwste lid van je team kunt gebruiken!

Zodra je de waterbasis van je verdediger hebt gevuld en hij goed is opgeblazen (maar ook weer niet te veel om hem niet te vervormen), ben je klaar om te beginnen met trainen voor beginners of professionals zonder risico op blessures.

Als er niet veel mensen op de training zijn, plaats je de voetbalpoppen voor het doel met de handgrepen aan de zijkanten en voilà - je hebt een nieuwe linie van meedogenloze verdediging! Bovendien kun je ze gemakkelijk in het strafschopgebied schuiven om je schietoefeningen en vrije trappen extra moeilijk te maken.

Als je een warming-up voor je team wilt doen, zet je de dummy's gewoon in een rij om je spelers met of zonder bal te laten slalommen - plus met de grootte en massa van de dummy's kun je niet valsspelen! Ontwijk de opblaasbare dummy's om een ervaring te creëren die een authentieke wedstrijd waardig is, wetende dat ze spike-proof zijn en gemaakt van hard PVC, is slecht weer niet langer een excuus om de training te vermijden!!!

Verlevendig je sessies door te kiezen voor onze opblaasbare verdedigers verkrijgbaar in twee maten. Ze kunnen worden gebruikt door zowel jongeren als volwassenen in elke sport: voetbal, handbal, rugby, basketbal, enz. Verhoog de intensiteit en het plezier met onze dummy's dankzij hun draaggreep, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn, zodat je je activiteiten snel kunt afwisselen. Goed ontworpen en duurzaam, de voetbaltrainingsdummy's van Netsportique doorstaan gegarandeerd de tand des tijds, dus waarom zou je aarzelen?

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.