image

Hoe kies je een voetbaldoel?

Als je een passie hebt voor voetbal, dan heb je effectieve training nodig, bij een club of in je eigen achtertuin. Maar hoe kies je de juiste uitrusting voor jouw behoeften, de uitrusting die je naar een hoger niveau tilt? Hier is de complete gids om je te helpen het juiste voetbaldoel voor jouw behoeften te kiezen.

Heb je een kinderdoel nodig? Ontdek onze minidoeltjes

Bij Netsportique begrijpen we dat voetbal meer is dan alleen een spelletje en daarom willen we altijd het beste voor je kinderen. Als je op zoek bent naar een kindervoetbaldoel, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruime selectie doelen die geschikt zijn voor alle soorten velden en verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Hier zijn een paar voorbeelden van minidoelen voor kinderen:

Lees meer in onze koopgids voor kinderen.

Een goedkoop voetbaldoel kopen? Hier zijn onze modellen die aan je verwachtingen zullen voldoen

Heb je een budget opzijgezet om een voetbaldoel te kopen? We hebben verschillende modellen voetbaldoelen, of je nu op zoek bent naar een futsaldoel of een voetbaldoel voor 5, 8 of 11 spelers. Profiteer van onze speciale aanbiedingen om nog meer te besparen.

Verschillende modellen voor al je behoeften

Als een school een overdekte sporthal heeft, kunnen leerlingen toch voetballen dankzij verplaatsbare modellen zoals het Powershot verplaatsbare stalen model (3 x 2 m). Ze zijn eenvoudig op te zetten en op te bergen. Je hoeft alleen maar te zorgen voor ballastzakken om de doelen stabiel te houden.

We willen je er ook aan herinneren dat voor de ontwikkeling van clubspelers kwaliteitsuitrusting moet worden gebruikt die voldoet aan de normen.

  • Voor de categorieën U12 en U13 bieden we een breed scala aan 8-a-side voetbaldoelen, waaronder het 6 x 2,1 m aluminium mobiele voetbaldoel (EN 748 norm). Dankzij de wielen kan het doel gemakkelijk over het veld worden verplaatst.
  • Voor de U14-categorie kun je de hogere doelen gebruiken, die meestal 7,32 x 2,44 m meten. Kies een model met een hefsysteem voor het voetbalnet om het gras in het doelgebied makkelijker te onderhouden.

Heb je een stevig voetbaldoel nodig? Stalen of aluminium doel: de verschillen

Voor zware trainingen waarbij keepers tegen de voetbalkooi kunnen botsen, gaat er niets boven de robuustheid van metaal. Stevige voetbaldoelen bestaan uit stalen en aluminium modellen. Hoewel beide materiaalsoorten behandeld zijn voor onberispelijke sterkte, is staal minder bestand tegen de elementen (regen, UV, vorst, wind, sneeuw, enz.). Als je buiten speelt met een stalen Powershot doel, neem het dan mee naar binnen zodra je klaar bent.

Voetbaldoelen met doelen, om te leren schieten

Hoewel het gebruikelijk is om een schietmuur te gebruiken om strafschoppen te oefenen, is er ook het Pop-up voetbaldoel. En vergeet niet om vrije trappen toe te voegen aan je clubtrainingsoefeningen!

Opvouwbaar, modulair of verplaatsbaar voetbaldoel: waarom is het nuttig?

Wat is er beter dan een opvouwbaar voetbaldoel? Dankzij deze nieuwe technologie met vouwmechanisme kun je je voetbaldoel net zo snel opbergen als dat je het hebt opgezet. Je bespaart tijd en ruimte. Het opvouwbare voetbaldoel is vooral bedoeld voor trainingsdoeleinden (junioren en senioren). Maar als clubspelers ouder worden, kun je geld besparen door een modulair uPVC voetbaldoel in 2 maten te kopen. Voor praktische doeleinden is het verwijderbare 7-a-side voetbaldoel ideaal, omdat het gemakkelijk over het voetbalveld kan worden verplaatst.

Verzegeld doel voor maximale sterkte en veiligheid

Als je je doel niet elke keer als je speelt wilt weghalen en weer terugzetten, dan is het ondergrondse doel iets voor jou. Het is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is zelfs de eerste keuze van professionele voetbalclubs, omdat het ultrasterk en duurzaam is.

Welke uitrusting moet je kiezen voor je tuin of voetbalveld?

Zolang je een doel van redelijk formaat kiest dat niet alle ruimte in je tuin inneemt, kun je met je kinderen voetballen. Minidoeltjes zijn perfect, maar je kunt ook kiezen voor een 5-a-side doel met een hoogte van 6 x 2,1 m.

Kooien voor professionele en amateurwedstrijden en trainingen: welke producten zijn het beste?

Raadpleegvoor wedstrijden en toernooien de officiële voetbaldoelmaat. Je kunt echter kiezen tussen modellen die verzegeld of vervoerd kunnen worden. In het laatste geval raden we je aan om een betrouwbaar transportabel doelverankeringssysteem te gebruiken, zoals dat van Powershot. Voor amateurs hangt de keuze alleen af van je eisen. Het PRO 8 - 6 X 2,1 m voetbaldoel is misschien precies wat je nodig hebt voor je trainingen of vriendschappelijke wedstrijden.

Welk gebruik? Als je genoeg ruimte in je tuin hebt en een professioneel voetbaldoel wilt, zijn aluminium of gegalvaniseerd stalen voetbaldoelen aan te raden. Voor een zachter gebruik zijn minivoetbaldoelen van PVC of glasvezel zeer geschikt.

PVC voetbaldoelen: voor of tegen?

Hoewel ze weinig bekend zijn, worden voetbaldoelen van PVC steeds populairder. Waarom? Simpelweg omdat deze grondstof je het gevoel geeft dat je op echte kooien voetbalt. De ronde buizen met een diameter van 70 mm zijn onbreekbaar en licht van gewicht. Het clipsysteem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Zomer of winter, de PVC voetbalkooi is de ideale oplossing om overal plezier te hebben, ongeacht het weer.

Je hoeft alleen maar te kiezen uit onze vele modellen en het model te vinden dat bij je past. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.