image

De opkomst van Bubble Football

Ja, dat lees je goed, bubbels!

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van Bubble Foot, of bubble football, deze ongebreidelde vorm van voetbal. Elke speler draagt een gigantische opblaasbare bel om zich heen, waardoor zijn benen vrij blijven (tot aan zijn knieën) zodat hij kan rennen en de bal kan trappen. Zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, maakt dit een 'klassieke' voetbalwedstrijd een stuk interessanter en een stuk leuker! Terwijl de spelers over de grond stuiteren en rollen, lukt het de deelnemers soms om de bal in het doel te krijgen!

De regels zijn precies hetzelfde als bij een standaard voetbalwedstrijd - maar de intensiteit en de manier waarop het spel wordt gespeeld niet. Zodra het fluitsignaal klinkt, botsen de twee tegengestelde teams, die zich onderscheiden door verschillende gekleurde bubbels, tegen elkaar en dan begint de pret pas! Het spel heeft geen vast aantal spelers, maar het is veel leuker als het met een grote groep wordt gespeeld, omdat dit onvermijdelijk voor meer chaos op het veld zorgt!

Naast het feit dat het een leuke sport is, heeft het ook een bijkomend veiligheidsvoordeel, vooral voor kinderen. Ideaal voor gezelschapsspelletjes, voor jong en oud. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over tackles, vervelende krukken of geschaafde ellebogen, wat betekent dat zelfs de meest nerveuze spelers zonder angst voor de bal kunnen gaan. Terwijl je rondstuitert in een gigantische bubbel, vraag je je af waarom je nog nooit zonder hebt gevoetbald!

Wij zijn op de trend ingesprongen: bij Netsportique bieden we ons eigen bubbelvoetbal voor kinderen en volwassenen aan, waardoor voetbalclubs de kans krijgen om deze frisse nieuwe benadering van een geliefde sport uit te proberen. Bubble voetbal is perfect voor feestjes en andere sociale evenementen zoals teambuilding oefeningen of incentives, het is de perfecte manier om stoom af te blazen.

Voor vrijgezellenfeesten is het een geweldige activiteit! Alle deelnemers komen in de stemming voor een uur puur plezier. Je hoeft geen expert met een bal te zijn, je hoeft alleen maar te kunnen rennen en tegen andere mensen aan te lopen. Je zult zien dat het een originele activiteit is waarbij iedereen kan lachen en zoveel mogelijk kan stuiteren.

Dus waarom neem je geen kijkje op onze website om uit te vinden of Bubble Voetbal iets voor jou is? Onze adviseurs zullen al je vragen beantwoorden en je bubbels naar wens aanpassen: kleuren, nummers, enz...

Onze blogcategorieën

Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.