Golf Cage Training Net

(4 avis)
Ref : GN004
Niet op voorraad
649.99€700.00€
Levering binnen 2 dagen
Product niet beschikbaar
Powershot
✅ Geïntegreerd golfdoel, op te hangen aan de onderkant van de driving range. Voor de installatie zijn meerdere mensen nodig. Gemakkelijk op te hangen dankzij het klittenbandsysteem
✅ Materiaal van de structuur staal geschilderd in zwart - Beschermend schuim op de gehele geïntegreerde structuur.
✅ De buizen hebben een diameter van 32 mm. Dik net om klappen te weerstaan, en extra beschermend net voor het onderste deel.
✅ Ideale golfuitrusting voor uw tuin! In geval van wind, raden wij u aan een spanner te plaatsen, om te vermijden dat de kooi door de wind wordt gegrepen en omvalt

Beschrijving

Op zoek naar trainingsmateriaal? Netsportique heeft de oplossing voor u met kwaliteitsproducten tegen de beste marktprijs!
photo

Opinie

4.5 (4 avis)
 • Hugues Riquet
  jeu. 8 avril 2021
  (vertaald uit Frans) Zeer goed
 • Jacqueline Sobalde
  ven. 26 mars 2021
  (vertaald uit Frans) Zeer origineel, prachtig voor de tuin, ietwat duur
 • Jacques Bertrand
  jeu. 11 févr. 2021
  (vertaald uit Frans) Het is echt een goed product dat gemakkelijk thuis te gebruiken is, dus je hoeft geen fortuin uit te geven om aan je swing te werken. Het net is ultrasterk en de kooi is erg stabiel, dus ik kan het niet genoeg aanbevelen.
 • Lucie Martin
  mer. 18 nov. 2020
  (vertaald uit Frans) Prachtige golfkooi! Gekocht voor mijn man en hij is er erg blij mee.
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.