Multi-netpalen rond (1 paar)

(4 avis)
Ref : BP007
Op voorraad
379.99€
Levering binnen 20 dagen
Powershot
✅ Stalen palen voor Multi-sport: Badminton/Tennis/Volleybal
✅ Hoogte verstelbaar boven de grond: 105 tot 255cm
✅ Diameter: 76mm
✅ Inclusief scheden
✅ Net niet inbegrepen
✅ Spansysteem met slinger

Beschrijving

Palen ontworpen voor volleybal, badminton, tennis en tennisbal met een verstelbaar netsysteem. Ideaal voor binnen- en buitentraining en recreatie 🏐
photo

Opinie

4.8 (4 avis)
 • Michel Juste
  jeu. 14 avril 2022
  (vertaald uit Frans) Ik denk dat ik een goede investering heb gedaan in de plaatselijke sporthal, want met deze multisportposten kunnen we echt voldoen aan de behoeften van verschillende plaatselijke verenigingen.
 • Bertrand Julien
  mar. 14 déc. 2021
  (vertaald uit Frans) Het is een ultrabetrouwbaar product, onze club is erg tevreden en er is geen twijfel mogelijk dat we terug zullen komen om er te kopen!
 • Philippe Julien
  ven. 6 août 2021
  (vertaald uit Frans) Deze multi-sportpalen zijn erg interessant, bijna een 3-in-1 functie zou je kunnen zeggen! Voor scholen is het echt van onschatbare waarde omdat je verschillende velden naast elkaar kunt plaatsen.
 • Daniel Leclerc
  lun. 18 janv. 2021
  (vertaald uit Frans) Geweldige stokken waarmee je in goede omstandigheden kunt tennissen, de spelers op mijn club zijn er dol op!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.