DESIGN slee met stuurwiel

(1 avis)
Ref : LS12
79.99€
Levering binnen 2 dagen
Produits correspondants optionnels
Powershot

Terug naar de klassiekers!

Wie zei dat de houten slee dood was? Zijn onnavolgbare stijl en legendarische weerstand staan niet meer ter discussie. Nostalgische, hippe, liefhebbers van goede stevige sleeën of ouders die een deel van hun jeugd willen delen, zullen verleid worden!

 

De slee is gemaakt van massief beukenhout en gecoat met een lak die hem zeer goed bestand maakt tegen vocht. Het hout is voor 100% afkomstig uit hernieuwbare bossen om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Onze sleeën zijn ook TÜV Rijnland en GS gecertificeerd om maximale veiligheid te garanderen.

 

Wij houden van klassiekers, maar een modern tintje is altijd welkom. Ons model is opvouwbaar voor gemakkelijk vervoer en opslag. Opgevouwen is de slee slechts 100 (of 110) x 10,5 x 33 cm groot (ongeveer 33 liter). Een automatisch vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de slee veilig is wanneer deze is uitgeklapt. Een touw met een handvat is inbegrepen om het trekken te vergemakkelijken.

 


Hoe gebruik je het best?

Om de slee te besturen, leun je voorover en kun je gemakkelijk een bocht nemen. Om de kortere bocht te nemen, leun je achterover naar de gewenste kant terwijl je je arm naar dezelfde kant uitstrekt. Om te remmen, gebruik je gewoon je voeten. Tip voor krachtiger remmen: strek uw benen, zet uw voeten in de sneeuw, leun achterover en til de voorkant van de slee iets op.

 

Wij raden u aan geschikte kleding (overall, handschoenen, zonnebril, sneeuwschoenen) en een helm te dragen wanneer u deze slee gebruikt.

Beschrijving

Ga terug naar je kindertijd met deze houten slee met een authentiek ontwerp! Ondanks het ouderwetse uiterlijk heeft deze slee een modern tintje dankzij het vouwsysteem waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd. Een touw met een handvat is ook inbegrepen om het op de piste te trekken.

 • 2 roestvrijstalen lopers voor optimale glijwerking en lange levensduur
 • Opgevouwen meet hij slechts 100 (of 110) x 10,5 x 33 cm (ongeveer 33 liter).
 • Een automatisch vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de slee veilig is wanneer deze is uitgeklapt.
 • TÜV Rijnland en GS gecertificeerd, het hout is 100% FSC gecertificeerd en afkomstig uit hernieuwbare bossen.
 • Nettogewicht: 4,3kg (voor het 100cm model) of 4,7kg (voor het 110cm model)
 • Gemaakt van massief beukenhout, ontworpen om lang mee te gaan en ondersteunt een statische belasting tot 120 kg of een dynamische belasting tot 80 kg.

 

photo

Opinie

5.0 (1 avis)
 • Max Juste
  ven. 28 oct. 2022
  (vertaald uit Frans) Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan houten sleeën, omdat ze authentieker aanvoelen, en ik heb het gevoel dat ik de sleeën uit mijn kindertijd heb herontdekt. Een echte traktatie voor mijn kinderen!
Laat een reactie achter
Opmerking :
Welkom! We gebruiken cookies om uw bezoekervaring te verbeteren, u gepersonaliseerde inhoud en reclame aan te bieden, onze producten en diensten te verbeteren en ons publiek te meten. Met uw toestemming geven we toestemming voor het gebruik van cookies van onze partners.